EL PODER DE LA IMAGINACIÓ


Bon any alternatius lectors d’aquest bloc!

Us anuncio que a partir d’ara només faré una secció sobre el heavy metal i el rock (amb les seves varietats)
Aniré actualitzant dos cops per mes (aproximadament). Recordeu que dins de la música alternativa els móns metalics hi son presents.
Començem aquesta nova etapa del bloc amb la crítica del que, per mi, és el millor disc de metall del 2011/2012 (de moment): IMAGINAERUM del grup finlandès Nightwish.
Probablement ens trobem davant del millor disc de la banda. Tuomas Holopainen (Teclista i principal compositor del grup) ha cuidat els detalls de l’àlbum fins al final. Cada nota, cada acord, cada instrument estan perfectament col·locats dins de les cançons.
No només en el tema músical s’han cuidat els detalls. I es que ens trobem quelcom més que un disc d’estudi. Imaginaerum és un món que han creat els Nightwish, un món dividit en dos: Disc i pel·lícula.

Sí, heu llegit bé, pel·lícula. El film sobre el disc es troba en fase de postproducció i serà projectat a les sales de cinema a mitjans d’aquest 2012.
El film, dirigit per Stobe Harju, narra la història d’un vell compositor amb un poder d’imaginació elevat. Entra en un somni on ha de lluitar per separar els seus records reals de la fantasia.
Musicalment és un disc 10. Cada cançó és un món que t’atrapa, et transforma i el torna al teu lloc d’origen. És pura màgia.
Us deixo amb uns petits tastets del millor del àlbum.

Deixa un comentari