QUÈ VA PASSAR A L’ACÚSTICA? (III)

Després d’un descans setmanal d’Acústica (només faltaria que us atabaléssim massa amb el mateix tema), tornem a atacar.

I és que divendres 30 va ser un plat fort, i els plats forts costen de digerir. Així doncs, us el dividirem. Només us direm algun nom: Gossos, Delafé y las flores azules, DJ, Manel (de pagament) i la Pegatina.No tots vam assistir a tots els concerts, però entre tots vam veure tot això, amics (ara ja semblo el lletrista de Manel).

Imagen

Bé, tot i que ja havien començat abans, els concerts per un servidor van començar amb Gossos, ja que la culpa la van tenir els Menjars del Món per ser tant variats. Estàvem arribant a la Rambla i ja va començar a sonar Corren. Quin començament. Van sonar molts temes del nou disc Batecs, cosa que s’agraeix, i una bateria dels grans èxits que tenen per regalar. Sincronitzats com sempre, saltant, amb petites intervencions per explicar alguna de les cançons que tocarien just després, es va fer un concert que molts vam gaudir.

Per continuar, vam enganxar, això sí, ja començat, el concert a la Plaça de l’Ajuntament, de Delafé y las flores azules. Què ens falta dir d’aquest grupàs. L’Oscar d’Aniello ja estava saltant i mig suat. De ti sin mí, Mientras beso a mi chico en la arena, el Intento, Espíritu Santo, la Juani, Río por no llorar… i una pila més van sonar en una energia que es mereix veure capturada en imatges:

ImagenImagenImagen

Mentrestant, al Teatre Jardí, Manel presentava el seu, per nosaltres força decepcionant, Atletes baixin de l’escenari. Per alguna cosa en parlàvem més abans que després que editéssin un disc que no era estil Manel. Però bé, un teatre ple va presenciar un format de concert habitual, amb els 4 integrants de la banda i un començament light que va convertir el concert en una segona part amb la gent dempeus i ballant. Un moment d’incomoditat a la veu del cantant principal va fer que haguéssin de recomençar un dels temes del setlist, però això també va ajudar a incorporar un altre (Teresa) rampell.

Imagen

El dia ja no podia anar a millor. Llavors li va tocar a La Pegatina. La veritat es que en aquest bloc no som gaire fans del grup, però s’ha de reconèixer que el que fan ho fan bé. Ska, reagge, rumba catalana i molta festa és el que ens va oferir aquesta banda de bandarres que enllaçaven cada cançó com si fos una discomóbil de grans èxits.

La Pegatina ens presentava el seu nou disc “Eureka”, tocant temes como: “El Curandero”, “Lléname de Veneno”, “Non è facile” entre d’altres. I també temes reconeguts de la seva carrera com “El Gat Rumberu” o “Chocholoco”…

Mentre uns acabaven de ballar amb La Pegatina, altres van anar a la Plaça Catalunya, a veure una sessió electrònica per amants del tecno pur, i la veritat que no hi podia haver res millor per acabar un gran dia d’Acústica.

En definitiva, el cartell per aquest dia va estar ben parit! Hi havia varietat per a diferents gustos.

 Adrià Melendre i Oriol Abulí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s