Vila surrealista

Episodi 3: Jocs locals

Al comandament central de la ciutat tot es troba a punt per començar la segona jornada dels jocs locals. El màxim responsable de la comissió allarga el dit i d’un cop sec encén el micròfon.

“Us recordem que l’equip taronja va ser derrotat en la passada jornada. És per aquest motiu que la plaça Triangular en aquest moment queda lliure pels altres equips. El seu punt estratègic també pot ser utilitzat a partir d’avui per les altres formacions.

Comencem doncs les segones jornades.  És per això que demanem als membres de cadascun dels equips que es reuneixin i agafin posicions.

Fem memòria:

Equip groc, el vostre punt de trobada és la plaça Joan Tutau, així que reuniu el vostre equip i trobeu-vos allà. La vostra seu és la cafeteria a l’extrem oest de la mateixa plaça.

Equip blau, busqueu els vostres camarades escampats per la ciutat i trobeu-vos al Parc Bosc. Aquesta era el vostre punt de trobada ahir i segueix essent el mateix avui. La vostra zona segura és el pàrquing de sota el parc.

Equip verd, reuniu-vos a la plaça Creu de la Mà. Si busqueu refugi, recordeu que heu d’anar a l’edifici de barrots de la plaça Remei Bosch, allà sereu invencibles.

Equip vermell, vosaltres també teniu un edifici amb protecció addicional, al centre cívic Joaquim Xirau l’enemic no hi podrà entrar. Penseu que en cas d’emergència compteu amb un desfibril·lador. Trobeu-vos a la plaça de la Convivència, que en breus començarem el joc.“

IMG_20170629_201615

La comissió, des del comandament central, celebra la nova organització de l’esdeveniment. La creació dels equips homogenis és fantàstica, exclamen. Això que els habitants puguin enfrontar-se a persones diferents i a la vegada treballar braç a braç amb les persones més similars a ells, amb les quals conviuen tot l’any, és tot un avenç. Mentrestant riuades de persones a punt de començar a jugar es dirigeixen a les seves posicions. Tot seguit, al comandament central el màxim responsable de la comissió s’acostà altre cop al micròfon:

“Que comenci la batalla!”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s